PROJEK PERABOT HOTEL CHONGqING ELENE

- Sep 07, 2020-

Kemasan projek: Jun, 2020

Alamat projek: No.11, Guobing Shangyuan, Olypic road 28, daerah Jiulong, Chongqing.

1


Profil Projek

Chongqing Yuzhong Hotel terletak di Chongqing, yang merupakan bahagian barat daya pedalaman China, yang merupakan pusat gabungan logistik ekonomi, kewangan, sains, perkapalan dan komersial di kawasan Changjiang. Pada masa yang sama, ia juga merupakan pusat penghantaran logistik negara, pangsi strategi pembaharuan barat. Ia terkenal dengan bandar gunung, bandar sungai, bandar kabus, dan bandar jambatan.

2 lobby


3 lobby


4 lobby


Keseluruhan projek yang dibuat oleh kilang perabot hotel HuaSheng China, dengan hiasan mewah yang baik di lobi, reka bentuk perabot bilik hotel yang unik, yang bertujuan untuk memberikan pengalaman istimewa kepada pelanggan. Hotel ini juga melengkapkan dengan banyak kemudahan riadah, kelihatan elegan. Dengan produk perabot hotel yang berkualiti, dialu-alukan oleh golongan muda. Suka kecantikan, suka ELENE HOTEL.


5

6

8


Rekabentuk Projek

"ruang pembinaan yang baik harus menjadi tarikan, berpengalaman memikat dalam berlarutan atau berjalan di dalamnya." Reka bentuk yang baik akan bercakap kata-katanya apabila anda terlibat di dalamnya. Ruang dan kecantikan cuba menunjukkan kewujudan dan nilai mereka. Kita harus mengkaji dimensi produk, hubungan projek dan pengguna apabila kita mereka bentuk projek. Untuk memenuhi nilai penghargaan projek mengikut tempat kejadian, pengalaman, reka bentuk funiture sosial dan hotel.

9

13

Gambar pengeluaran

14

15

17

19