Perabot Kayu Hotel

Ini adalah reka bentuk perabot hotel Wyndham Garden, anda akan dapati set ini dalam warna kayu walnut ringan, latar belakang katil dengan cermin dalam dua bahagian, dan tiub keluli tahan karat di dalam papan lapis dengan kain, terdapat juga kaca untuk meja makan malam. Meja penulisan adalah asas venir kayu dengan kelebihan keluli tahan karat, kaca terbaja.
Berbual sekarang

Maklumat produk

Maklumat Bilik Tidur dan Perincian Bilik Birch Hotel di bawah ini.

Ini adalah reka bentuk perabot hotel Wyndham Garden, anda akan dapati set ini dalam warna kayu walnut ringan, latar belakang katil dengan cermin dalam dua bahagian, dan tiub keluli tahan karat di dalam papan lapis dengan kain, terdapat juga kaca untuk meja makan malam. Meja penulisan adalah asas venir kayu dengan kelebihan keluli tahan karat, kaca terbaja. Almari pakaian mempunyai peti keselamatan di dalam, MDF dengan venir kayu oak dan pemegang keluli tahan karat hitam. Meja kopi dalam pangkalan keluli tahan karat dengan kaca di atas. Pantai akhir katil di bingkai keluli tahan karat X, kain dengan busa untuk tempat duduk.

Bilik pameran kami:

Perabot Kayu Hotel


Perabot Kayu Hotel

 

Kilang kami:

Perabot Kayu Hotel

Perabot Kayu Hotel

Hubungi Kami:

Perabot Kayu Hotel


PROSES PEMBUATAN - CUSTOM

1.SEND US INQUIRY ANDA.

2.MAKATKAN SEGERA DALAM 24 JAM DENGAN KEPERLUAN ANDA, BOQ, LUKISAN.

3. KOMUNIKASI UNTUK KEPUTUSAN DAN LELAKI PERABOT, BAHAN, BUTIRAN.

4. PERINTIS SEMULA / MENGUKUR PRODUKSI & PEMERIKSAAN.

5. PEMANTAUAN MASSAGE & PRODUCTION & INSPECTION.

6. PERKHIDMATAN DELIVERY & AFTER-SALE.


PROSES PEMBUATAN - CUSTOM

Beri cadangan kepada anda (jika anda perlukan) ----- buat proposal perabot berdasarkan pelan susun atur anda (jika anda perlukan) ---- buat senarai sebut harga yang tepat ---- mengesahkan kontrak ----- menyediakan fabrik dan sampel kayu ------ membuat lukisan kedai untuk setiap item ---- mengesahkan semua sampel dan lukisan ----- mula menghasilkan barangan ----- memeriksa barangan pada baris- ----- Loading good


Hot Tags: perabot hotel kayu, China, pembekal, kilang, disesuaikan, harga, untuk dijual

Siasatan

You Might Also Like