Hotel Apartment Furniture

Set ini adalah untuk hotel dan pangsapuri yang disediakan. Set menggunakan banyak kayu padat, seperti bingkai kepala katil, kaki meja katil akhir, sofa dan kerusi bingkai dan kaki, kaki meja kopi. Digabungkan dengan bahagian bilik tidur dan ruang tamu, ia dipisahkan oleh skrin di MDF dengan kemasan abu, dan dengan bentuk yang tidak teratur lihat seperti gambar gambar.
Berbual sekarang

Maklumat produk

Di bawah, marilah kita periksa Perabot Bilik Tidur Hotel Hotel secara terperinci.

Set ini adalah untuk hotel dan pangsapuri yang disediakan. Set menggunakan banyak kayu padat, seperti bingkai kepala katil, kaki meja katil akhir, sofa dan kerusi bingkai dan kaki, kaki meja kopi. Digabungkan dengan bahagian bilik tidur dan ruang tamu, ia dipisahkan oleh skrin di MDF dengan kemasan abu, dan dengan bentuk yang tidak teratur lihat seperti gambar gambar. Latar belakang seluruh katil meliputi dengan kain dengan papan lapis, hiasan keluli tahan karat. Permaidani disesuaikan untuk dipadankan dengan perabot bilik keseluruhan.

Bilik pameran kami:

Hotel Apartment Furniture


Hotel Apartment Furniture

 

Kilang kami:

Hotel Apartment Furniture

Hotel Apartment Furniture

Hubungi Kami:

Hotel Apartment Furniture


PROSES PEMBUATAN - CUSTOM

1.SEND US INQUIRY ANDA.

2.MAKATKAN SEGERA DALAM 24 JAM DENGAN KEPERLUAN ANDA, BOQ, LUKISAN.

3. KOMUNIKASI UNTUK KEPUTUSAN DAN LELAKI PERABOT, BAHAN, BUTIRAN.

4. PERINTIS SEMULA / MENGUKUR PRODUKSI & PEMERIKSAAN.

5. PEMANTAUAN MASSAGE & PRODUCTION & INSPECTION.

6. PERKHIDMATAN DELIVERY & AFTER-SALE.


PROSES PEMBUATAN - CUSTOM

Beri cadangan kepada anda (jika anda perlukan) ----- buat proposal perabot berdasarkan pelan susun atur anda (jika anda perlukan) ---- buat senarai sebut harga yang tepat ---- mengesahkan kontrak ----- menyediakan fabrik dan sampel kayu ------ membuat lukisan kedai untuk setiap item ---- mengesahkan semua sampel dan lukisan ----- mula menghasilkan barangan ----- memeriksa barangan pada baris- ----- Loading good


Warna kayu untuk dipilih:

Hotel Apartment Furniture


Hot Tags: perabot pangsapuri hotel, China, pembekal, kilang, disesuaikan, harga, untuk dijual

Siasatan

You Might Also Like