HS Hotel Furniture Co., Ltd adalah pengilang profesional perabot hotel. Kami berpengalaman dalam perabot yang disesuaikan, perabot reka bentuk, dan pengeluaran perabot bilik tidur hotel, perabot lobi, kerusi, sofa, pintu, perabot restoran, perabot pejabat, perabot tetap dan produk berkaitan hotel lain, seperti kunci, lampu, langsir dan sebagainya. . Kami mempunyai perkhidmatan untuk menyediakan pakej penuh bekalan hotel. Terletak di pasaran perabot antarabangsa yang terkenal di dunia, wilayah Guangdong, perabot hotel HS mempunyai reputasi baik dari pelanggan domestik dan luar negeri.

1(1).jpg


Dengan lebih daripada tahun pengeluaran perabot hotel, HS telah memperkenalkan jentera kerja moden dari Jerman dan Itali seperti pusat pemprosesan automatik komputer "CNC", "HOLZMA IV" pembukaan bahan elektronik dan mesin pengedap pinggir automatik dari Jerman, "ORMA" menekan mesin dari Itali dan lain-lain

 

Kilang kami meliputi lebih daripada 20,000 SQM untuk pengeluaran perabot hotel. Untuk memberikan perkhidmatan yang lebih baik kepada pelanggan kami, kami juga mempunyai bilik pameran dan hotel kami bersama-sama, meliputi lebih daripada 6,000 SQM, 7 tingkat dengan 70 bilik, yang terletak di LECONG INTERNATIONAL FURNITURE CITY yang terkenal di dunia. Pelanggan boleh tinggal di hotel kami dan membeli perabot pada masa yang sama.

3.jpg


Dengan kualiti perabot kelas pertama dan pembangunan yang baik, kami mempunyai kerjasama yang berjaya dengan jenama hotel besar termasuk HILTON, HOLIDAY INN, GRAND HYATT, RAMADA, CROWNE PLAZA dan sebagainya. Dan kami juga melakukan beberapa projek di luar negara dengan kerja pemasangan, seperti Al-Rosis 72 & 84, Braira Damman di Arab Saudi.

 

Untuk membuka pasaran pertengahan timur, kami telah mengambil bahagian dalam beberapa pameran luar negara juga, seperti pameran Dubai dan pameran Arab Saudi.

4.jpg

5.jpg


Bagaimanapun, kakitangan HS akan meneruskan usahanya untuk menyediakan penyelesaian perniagaan yang memuaskan bagi pelanggan kami dengan produk perabot hotel yang lebih dan lebih inovatif, bergaya, mesra alam dan elegan, dengan gaya berlipat ganda tetapi unik dalam kualiti.

 

Anda dialu-alukan untuk menghubungi kami dengan permintaan dan cadangan anda sentiasa!